Ochii inimii

Se spune că la începutul unei relații bărbatul își dorește ca iubita să nu se schimbe niciodată, iar femeia dorește cu disperare să poată schimba anumite lucruri la partener…

Nu știu de ce ar trebui să schimbi ceva la el, dacă nu era pe placul tău cum te-ai putut îndrăgosti.

De asemenea cum poți crede că ea  va rămâne ” sirenă” toată viața, oare corpul care va da naștere unei vieți nu va suferi mici/mari modificări?

Au trecut anii și în viața mea, ne-am maturizat (firesc dealtfel), am trecut prin atâtea împreună și ne completăm unul pe celălalt fără cuvinte, de multe ori.

Dar chiar și după atâția ani simt privirea lui ca la început, asta pentru că mă privește cu ochii inimii, iar în inima lui sunt aceeași, aceeași și cu ceva în plus…

Poate n-ar fi rău ca într-o căsnicie să nu mai punem preț atât de mult pe defectele celuilalt, să vedem și calitățile care ne-au făcut să ne îndrăgostim, să ne și demostrăm aprecierea, pentru a ne simți prețuiți(te), dar mai cu seamă priviți-vă cu ochii inimii, sufletul nu te înșeală niciodată, este oglinda fidelă a iubirii în timp! 

Despre vorbebune

...dacă s-ar putea vedea cum se transformă în floare toată durerea ce respiră din cicatrici...
Acest articol a fost publicat în Nostalgie și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Ochii inimii

  1. Foarte profund si adevarat!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Am aceeași opinie. Nu poți pretinde că iubești pe cineva, dacă încerci să-l schimbi. Se schimbă suficient de mult iubindu-te.

    Apreciat de 1 persoană

    • vorbebune zice:

      Așa este, inevitabil câteva schimbări vor interveni de la sine! Viața în cuplu nu-i ușoară, dar amintindu-ți zi de zi ce ți-a plăcut la el(ea) de la început, poți face să se adune anii de căsnicie. Altfel e un permanent război.

      Apreciat de 1 persoană

  3. anasylvi zice:

    Foarte de acord cu ce zici!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Alex zice:

    Foarte frumos ai spus! Mi-a plăcut în mod deosebit următoarea frază: „pentru că mă privește cu ochii inimii, iar în inima lui sunt aceeași, aceeași și cu ceva în plus…”. Aceasta este cu adevărat iubirea. Iubirea care „curge” frumos, liniștit, ca un râu domol și nu năvalnic și năbădăios.
    Numai bine și zile frumoase! 🙂

    Apreciat de 2 persoane

  5. Cei care se iubesc cu adevărat, văd partenerul arătând la fel ca atunci când s-au îndrăgostit, indiferent câți ani au trecut și cât de mult s-a schimbat.

    Apreciat de 2 persoane

    • vorbebune zice:

      Așa este, sper din tot sufletul ca toți cei ce-și formează o familie, să se poată privi în acest mod și vor face să dureze cât mai mult căsniciile lor! O zi minunată, Petru!

      Apreciat de 1 persoană

  6. Frumos punctat un adevăr pe care puţini îl recunosc sau îl acceptă!

    Apreciat de 1 persoană

    • vorbebune zice:

      Mulțumesc tare mult, Potecuță! Într-o căsnicie dacă nu este comunicare, înțelegere, respect și apreciere din ambele părți e un război, pentru că bărbatul și femeia sunt total diferiți. Doar un punct au în comun…iubirea, iar dacă se stinge nu-i mai leagă nimic (nici un act de căsătorie, nici un copil). Atât bărbatul cât și femeia simt nevoia să le arăți că-i apreciezi…asta cred eu! O zi bună să ai!

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu