Dragobete

Dragobete…oare doar astăzi trebuie să ne dăm seama de cel ce ne este alături, de a ne face dovezi de dragoste sau cadouri?? Cu siguranță, Nu!
Ce sens ar avea un TE IUBESC spus parcă din obligație, pentru că toți îl pomenesc azi, dacă nu-l simți din suflet.
Iubirea e un sentiment ce trebuie simțit la orice vârstă, e singurul sentiment ce ne menține tineri, când renunțăm la a mai iubi, puțin câte puțin murim deoarece sufletul nu mai este hrănit și viața nu-și mai are sens. Așa cum spuneam iubirea trebuie trăită din plin, nu cu jumătăți de măsură, fie că-i vei arunca o privire ștrengărească, un surâs în colțul gurii, o atingere de mână, un bilețel la o cafea sunt gesturi minore, dar adunate dau sarea și piperul unei iubiri.
Nu e obligatoriu ca doar el să facă aceste mici atenții, iubirea e a amândurora, deci trebuie să se surprindă reciproc.
Dacă am putea să sărbătorim Dragobetele nu doar azi, ci câte puțin în fiecare zi, poate ne-am da seama ce persoane minunate avem lângă noi, i-am vedea și calitățile, nu doar defectele, pe care toți le avem.
Cum ar fi dacă mâine vom pune melodia pe care am dansat și ne-am îndrăgostit, și-l vom invita din nou la dans pentru a retrăi acele amintiri… Sau cum ar fi să ne privim în ochi și să ne vedem ca acum 10-20 de ani…ar fi minunat să ne jucăm cu imaginația. Cu toții ne schimbăm în bine sau în rău, mai mult sau mai puțin, un lucru este clar…nu trebuie să ne arătăm iubirea și aprecierea față de partenerul nostru numai de Dragobete…iubirea are nevoie să fie întreținută în TIMP cu mici gesturi, atenții, priviri…
Eu ce sã spun…să aveți o zi plină de iubire, de fericire , de sărutări, de cadouri și sper să vă țină Dragobetele tot anul! Să fiți iubiți!💙💜💗💋💋

Anuncios

Acerca de vorbebune

visând cu ochii deschiși
Esta entrada fue publicada en POVESTIRI. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Dragobete

  1. Mishuk dijo:

    zilele vin, nopțile trec… cam așa…

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s